Stichting Jottem!

Jottem! hanteert een opzegtermijn van 24 uur bij losse boekingen. Dit betekent dat boekingen die niet tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd ten alle tijde door jottem! aan de klant berekend worden. Onvoorziene en uitzonderlijke omstandigheden worden per geval door Jottem! beoordeeld.

Voor de bands met een vast maandcontract geldt als volgt: Een vaste oefenavond of -middag kan niet worden afgezegd, ingehaald of worden verplaatst naar een andere dag. De regel is simpel: door het afnemen van een maandcontract verkrijg je een hoge korting op de oefenprijs. Het al dan niet benutten van deze ingekochte tijd is voor eigen rekening van de contractant.

De maandcontracten hebben een opzegtermijn van een maand. Onvoorziene en uitzonderlijke omstandigheden zullen ten alle tijde en per geval door jottem! beoordeeld worden.

Parkeren doe je met beleid. Dus niet: op het plein of voor het fietsenrek, deuren en uitgangen, niet langs het hek aan de lange zijde van de steeg of hinderlijk voor andere auto’s etc! Is het vol? Even uitladen en parkeren op de industrieweg ajb.
Heb je over bovenstaande vragen of opmerkingen aarzel niet deze te stellen aan oefenen@jottem.com

Kraken en piepen
Jottem! steekt veel tijd en geld in het in perfecte staat houden van de apparatuur en backline. Mocht er iets kapot gaan of tref je een defect aan, meld je dat even zodat wij het kunnen repareren of vervangen.
Vind je het lastig de zanginstallatie te bedienen of heb je niet die lekkere sound van de vorige keer?
Ten eerste hangt er bij iedere mengtafel een stappen-uitleg waardoor je het geluid iedere keer nagenoeg hetzelfde af kunt stellen. Als de boel evengoed piept, rondzingt of vervormt, kom dat dan even zeggen en laat Jottem! je inwijden in de geheimen van de public address (P.A). Doen!